Alfred Nobel

Glansiga klänningar fyllda med icke sparsamt fylliga kvinnor. Män med vishetens rynkor och pingvingdräkt!
Tydligen så finns det en väntelista där folk plockas från i sista sekund, så även vi som inte kommer i kontakt med alfred själv har en chans att komma in.
Hur du kommer in på festen!
  1. Vill du stå i rampljuset och kamma hem 10 miljoner så sätt i gång och tänk!
  2. Något enklare som ställer mindre krav, men du blir inte utan mat och antagligen inte heller pengar. Bli mamma till en nobelpristagare! Om tiden redan runnit ut, adoptera då en av tidigare års pristagare. Men du får vara beredd på att fostra en medelålders amerikansk man med halv flint!
  3. Var släkt med Alfred Nobel! Tydligen är du tilldelad en plats vid borden var 5de år om ditt namn avslutas med "nobel". Skulle du inte heta nobel så tror jag säkerligen att det finns många östermalms-glidar-gubbar-nobel:er som kan tänka sig både en och två fruar extra!
  4. Gör något bra och starta en förening! Ge några fattiga barn ett par strumpor och skriv det på din blogg eller köp ett hus och ge det till hemlösa. alla goda gärningar är välkomna!
  5. Om du nu inte kan fullfölja något av de andra alternativen så finns det en "hemlig" reservlista. I sista sekund fylls tomma platser upp från listan då sjukfall och liknande kan inträffa plötsligt. Sen återstår det bara att komma på hur man blir uppskriven där...
Men ni, vill man in är det bara att trycka tillräckligt hårt! JFG
Från A.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0