Det snöar inte!

Senaste nytt för de flesta stockholmare är den nyfallna snön, om någon skulle ha missat. Men! Enligt svt:s senaste nyhetssändning är allt detta en bluff. Alltså, det snöar inte! Enligt en anonym källa, tydligen en polsk städare, är detta den första satsningen från Al-Qaida. Terrorn ligger som en dimma över sverige. För första gången på 20 000 år blir vi utsatta för en livsfarlig terrorattack.
Enligt SVT håller FN på förfullt för att få in den första räddningsstyrkan. De planerar att komma genom ryssland, över finland och sedan från norra sverige mot stockholm. Detta då de inte vill få komplikationer på vägen, det har nämligen visat sig att al qaida har kontakter i vårt grannland Skåne.
I morgon ska Haiti hålla en välgörenhetsgala på deras enda radiokanal och samla in pengar till de drabbade i vårt stackars Sverige.
Hotskalan har nu höjts 70 steg. Vi är i fara. Regeringen avråder alla svenskar från att gå ut. Beställning av snöskottare är redan gjord. Inom en vecka kommer 100 000 finnar och andra att inbefinna sig för hjälpa oss.

Sprid detta medelande klokt.

may god be with you.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0